Vi kan ge Er full service & support på vårt sortiment. Behöver du stöd med hur din produkt fungerar som du köpt av oss? Då kan du få stöd eller köpa utökad support om det är mer komplicerade lösningar som behöver nystas upp. Vi kan kopiera, flytta data mellan olika plattformar. Sköta dina program installationer så allt blir smidigt att använda!  Krossade displayer, glappande laddkontakter eller andra fel på din mobil löser vi det mesta på plats! Du som kund har tillgång till våra 70 lånetelefoner som ger dig en avbrottsfri service tid. Det innebär att Du som kund sparar tid och får professionell hjälp direkt och rätt pris utan mellanhänder. Vi kan göra backup på din telefon innan service för att säkerställa dina data under service tiden om du vill ha det tryggt. Thomas Andersson är den som du möter på vår serviceavdelning. Vi har även service på marinutrustning
Service & Support
Mobilservice Vi byter displayer & batterier på din iPhone, Sony, Samsung lur. Byte av bottenkontakter och home knapp. Samt vi löser dom flesta problem när olyckan varit framme! Många delar har vi hemma för kunna åtgärda snabbt! Du får en lånetelefon under tiden så du blir nåbar! Välkomna!
app Så kan vi hjälpa Er på distans vid datorproblem.
Trestadsmobil har hög kunskap inom IT. Vi kan serva Er PC eller varför inte hela Er IT verksamhet på arbetsplatsen? Vi har tillgång på ett stort sortiment från våra leverantörer på allt från nätverksutrustning till komponenter som vi bygger din special anpassade PC med. Server lösningar för upp till 20anv är också något vi löser samt VPN så du kan nå ditt arbete från distans på ett säkert sätt.